At opdage Tokyo (東京) på egen hånd som førstegangsbesøgende, kan være noget nær umuligt. Rent praktisk er der ingenting, som forhindrer dig i at gøre det, men at få valuta for pengene og ikke mindst de mange skridt, du kommer til at tage, kan være en udfordring.
I denne sektion vil jeg forsøge, at gøre mig en smule klog på byen, på hvilke bydele, der indeholder hvad, og hvorfor du skal besøge netop de steder, jeg peger på.

Tokyo set fra toppen Bunkyo City Ward
Tokyo er grundlagt i 1150 og ligger på den østlige del af Honshu, som er en af Japans fire hovedøer. Der bor omtrent 35 millioner mennesker i stor-Tokyo, på et område, der svarer til Fyn.

Tokyos historie kort

Tokyo bliver første gang omtalt i det 12. århundrede, under navnet Edo. Byen havde ingen tungtvejende betydning, før Tokugawa Ieyasu (1542-1616) overtog den i 1590. I Tokugawas shogunat blev Edo gjort til hovedby i starten af 1600-tallet, og forblev hovedstad indtil 1868. Som tiden gik, voksede Edo sig større end selveste Kyoto og i 1868, ved begyndelsen af ??Meiji Restoration, blev byens navn til Tokyo, der betyder “østlige hovedstad”. På dette tidspunkt havde byen rundet 1 million indbyggere.

Da byen blev bombet helt og aldeles i stykker under anden verdenskrig af primært brandbomber tog en djævel ved japanerne. Med stolthed og effektivitet har man opbygget verdens største by som nu kan alt. I tiden efter anden verdenskrig har man afholdt Olympiske lege i Tokyo, man har åbnet den internationale lufthavn Narita i 1978 ligesom mange andre vigtige indenrigsbegivenheder har fundet sted her.

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (Ingen bedømmelser endnu)
Loading...

Kommenter med Facebook