Jeg eksperimenter i disse dage med at ramme den præcise dag for at udgive nyheder på, og ikke mindst ramme det eksakte tidspunkt hvor flest meulige læser opdateringerne. Der findes mange teorier om, hvilke dage og tidspunkter der rammer ens målgruppe bedst, men ingen opskrift er endegyldig. Der er sket en del siden sidst.

Siden sidst:

Siden jeg udsendte nyheder sidst er der kommet en ny, dybdegående artikel til om Akihabara, den elektriske by i Tokyo. Akihabara er stedet man tager til hvis man elsker alt fra moderne teknik, til spillemaskiner fra 80erne, over anime og brugt elektronik i tip top stand. Sidst men ikke mindst, har jeg valgt at putte meget mere kød på artiklerne om Nagoya og Nagoya Castle, som virkeligt er et værdigt rejsemål.

Samarbejdspartnere

Der melder sig flere og flere Japan-interessenter på banen og vil udveksle links med mig. Dvs. at vi gensidigt linker til hinandens hjemmesider, altsammen med det formål, at øge kendskabet til Japan generelt. Besøg vores linkside her og besøg eventuelt nogle af de andre Japan-hjemmesider, som man vel nok kan kalde dem. Besøg min linksside her

Sidst men ikke mindst skal det siges, at vi stadig er med i afstemningen om “ÅRETS REJSEBLOG 2016” – klik ind og

Vi læses ved igen på fredag, hvor jeg igen frigiver en helt ny, større artikel om Japan.

Kommenter med Facebook