Nagoya Castle er opført i Edo perioden (1603 – 1867) som et af tre hovedsæder, for familiens Owari-filial/afdeling. For daværende ét af de største slotte i Japan og medvirkende til, at Nagoya nu er Japans 4. største by. Slottet blev beordret beordret opført af Tokugawa familien, da byen var et vigtigt handelsstop på vejen mod Kyoto, på Tokaido vejen, som var én af 5 meget vigtige transportveje i Edo perioden. , som et af tre hovedsæder, for familiens Owari-filial/afdeling. For daværende ét af de største slotte i Japan og medvirkende til, at Nagoya nu er Japans 4. største by.

De fleste af slottets bygninger blev ødelagt i et luftangreb i 1945. Siden hen er disse bygninger, faktisk hele slottet, blev genopbygget. Den nuværende konstruktion af slottet begyndte i slutningen af 50`erne og består af beton, og den indeholder blandt andet en moderne museumsudstilling om slottets historie. Her kan man se malerier af fortolkninger af dyr, som japanske handelsrejsende havde set ude i verden i 1600 – tallet; fortolkninger af tigre og løver, som mest af alt ligner fabeldyr og malet på en smuk måde, og med et håndelag, som sjældent ses.

Efterfølgende i 2009 er hovedbygningen på Nagoya Castle blevet underlagt en større restauration. Målet var/er at genopbygge slottet i traditionelt håndværk og ikke mindst med den de materialer, som slottet oprindeligt blev opført med. Man er startet med indgangen og dernæst den mest besøgte og vigtigste sal for besøgende, en sal med smukke fusuma (malerier på skydedøre). Denne del af restauration blev afsluttet og offentliggjort i 2013. Den færdige restauration forventes at stå færdig i hhv. 2016 og 2018. 

Nagoya Castle Adgangen til slottet sker ved at betale et mindre indgangsgebyr ved hovedindgangen. Når du kommer ind, kan du gå af forskellige stier som alle, før eller siden, fører til hovedbygningen af Nagoya Castle. Nyd turen langs den lille allé oppe på bakken til højre, når du er kommet ind, eller gå langs den lange gruspromenade, hvor der hele året er forskellige arrangementer, udstillere, osv,

Gå en tur rundt i haven og opdag de små oaser du kan gemme dig i, nyd synet af dådyrene som springer rundt og nyd i det hele taget en betagende stemning, som emmer så meget af historie.

 

 

 

Kommenter med Facebook