Der er nyt om japan i denne uges opdatering, som desværre har været lidt undervejs. Der har været lidt travlhed på hjemmefronten med da den længe ventede familieforøgelse naturligvis tog en del af vores tid. Og så er der naturligvis blevet arbejdet med hjemmesidens indhold, materiale o.m.a.

Verdens største by fylder også noget her

I erkendelse af at Tokyo fylder så meget som den gør dels på hjemmesiden og ligeledes når du rejser til Japan, har jeg valgt at give Tokyo sit eget menupunkt her på siden. Det skulle gøre det lettere for dig, at overskue sidens indhold og egentlig sørge for, at de andre gode sider, ikke drukner i Tokyo.

Ugens store opdatering handler netop om Tokyo, nærmere fortalt detaljerne om at se den kolonorme by fra højderne. Når du kommer derud, vil du automatisk lede efter muligheden for at se byen fra tårnets top. Den glæde får du både mulighed for, at nyde gratis (læs mere her) og naturligvis mod en meget lav betaling – især sammenlignet med andre turist-attraktioner rundt omkring i verden/europa. Gå til siden om SKYTREE HER!

God læsning. Du er velkommen til at dele så vi kan dele brede budskabet om Japan og naturligvis hjemmesiden.

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (Ingen bedømmelser endnu)
Loading...

Kommenter med Facebook