Visa og immigration er som regel intet problem. Du skal nemlig ikke søge visum, når du skal til Japan. Der udstedes 3 måneders turistvisum når du ankommer. Dog er der visse regler du skal overholde. Eksempelvis skal dit pas være gyldigt 6 mdr. efter afrejse fra Japan.

Når du lander i lufthavnen er der flere checkpoints, som skal passeres, før du sådan rigtigt er i Japan. Det kan for nogen menneske vække tanker om det go’e. gamle østtyske bureaukratiske system. Hos mig vækker det tryghed at man er så årvågne og grundigt omkring folk, før man lukker dem ind.

3 months landing permit Japan

Allerede i flyet får du udleveret nogle immigrationspapirer. I dem skal skal du blandt andet oplyse, hvor man skal bo, mens man er i Japan (hotel, ryokan, ell. lign.). Udfyld papirerne med blokbogstaver, og udfyld dem HELT korrekt, ellers er det om igen, når du når immigrationscheckpointet. Således kommer du videre til paskontrollen. Her kigger de længe og intenst på dig, før de tager et billede af dig og lukker dig ind i det smukke land med et stempel, som bevis for dine 3 måneders turistvisum.

Efter landingen i Narita møder man straks dette smukke skilt - dernæst visa og immigration

Læs evt. Udenrigsministeriets rejsevejledning for Japan her

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (Ingen bedømmelser endnu)
Loading...

Kommenter med Facebook