Spændingen i Japan er 100 volt, som er forskellig fra Nordamerika (120V), Centraleuropa (230V) og de fleste andre regioner i verden. Japanske stik har to ikke-polariserede pinde.

Japanske stikkontakter er identiske med ujordede (2-pin) Nordamerikanske stik. Mens de fleste japanske forretninger i disse dage er polariseret (den ene indgang er lidt bredere end det andet), er det muligt at støde ikke-polariserede forretninger nogle steder.

Noget nordamerikansk udstyr vil fungere fint i Japan uden en adapter og omvendt. Dog vil visse enheder, specielt nogle som involverer opvarmning (f.eks hårtørrer), ikke fungere optimalt endog kan du risikere at de bliver beskadiget. Hvis du påtænker at købe elektroniske apparater i Japan til brug uden for Japan, skal du sørge for at have en adapter derhjemme.

Hyppigheden af ​​elektrisk strøm er 50 Hertz i det østlige Japan (herunder Tokyo, Yokohama, Tohoku, Hokkaido) og 60 Hertz i det vestlige Japan (herunder Nagoya, Osaka, Kyoto, Hiroshima, Shikoku, Kyushu); dog mest udstyr, som ikke er berørt af denne frekvens forskel. En mulig undtagelse er timing enheder som ure.

REJSETIP!

I vore dage har alle personer en eller anden elektronisk dims som skal oplades en gang i døgnet. I stedet for besværet med at slæbe en adapter og en hel kabeldåse med til Japan, så køb den derude. Selv i 7-11 kan du købe elektronisk udstyr. Det eneste du skal tænke over, er at du bidrager til verdens elektronikaffald. Men mon ikke de finder en god løsning på det i Japan.

Hvis ikke 7-11 har noget, kan du drage til Akihabara.

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (1 votes, average: 4,00 out of 5)
Loading...

Kommenter med Facebook