Er du en ægte globetrotter, som elsker følelsen af frihed og nyder de stunder, hvor du ikke skal “være på” hele tiden, døgnet rundt, skal du blot springe dette afsnit over.Reklame fra Japansk udlejer af Pocket Wifi

Er det du ham/hende, som elsker at planlægge din rejse og være lidt fremsynet i forhold til tid og sted, så er Pocket WiFi et MUST! En LTE (4G) router, som du rejser rundt med i lommen og som optimalt holder strøm i 10 timer. Med den er du ubegrænset online med fx din mobil eller tablet (10 enheder kan tilsluttes). SÅ har du altid WiFi på farten.
Pocket Wifi kan lejes igennem det firma, som du køber Railpass hos. Det kan også lejes af firmaer, som har afhentningssteder i lufthavnene. Der kan lejes på stedet og ligeså forudbestilles hos forskellige firmaer.
Virker det så?
Jeg har rejst med PocketWifi fra Katsuura til Hiroshima, uden udfald. Jeg begynder at tro på, at firmaernes garanti om dækning i 99% af Japan faktisk holder stik.
Softbank holder til i Haneda Lufthavn på 2. etage (som hedder 3F i Japan, eftersom de har ikke betegnelsen ”Stueetage”), og de udlejer WiFi på stedet indenfor åbningstid.

Forudbestilt WiFi

Hvis du bestiller WiFi inden afrejsen fra Danmark, vil du oftest skulle hente det på et afhentningssted i lufthavnen. Kommer du for sent til dette, bliver Wifi sendt tilbage til udbyder, og hermed begynder et evt. bureaukratisk besvær.

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Kommenter med Facebook