Uanset om du er til Papirkort eller Google Maps så er jeg sikker på at ét af dem vil komme dig til gode; Når du går rundt i Tokyo, Nagoya eller en hvilken som helst anden japansk by, er alle skiltene på japansk. Ikke med de latinske bogstaver, som du nok læser, men med japanske tegn (Kanji, Hiragana og Katakana). Velvidende at det er sådan, må du altså finde måder, hvorpå du kan gøre det nogenlunde spiseligt for dig selv og din tålmodighed. Hvis man er til kort i hard copy, kan man i hvert fald i Tokyo (og nok i de fleste store byer), få 2- sprogede kort/kort-booklets med japansk og engelsk/latin skrift i større boghandlere, på store togstationer og i lufthavnene.

Papirkort eller Google Maps - find ud af hvor du bedst får overblik

Google Maps og en dataforbindelse kan gøre rigtigt meget for dig. Mange steder –  og ikke mindst alle de turistattraktioner, som du vil besøge –  kan tit findes, ved at indtaste det på engelsk på dit Google Kort. Det kan spare dig for en masse frustration og ærgrelser. Dertil hører, at der i Japan er rigtig mange gader og henvisninger til stederne på en måde, som ikke forekommer i Danmark, og her vil Googlekortet igen være en god støtte, når du kan se dét du søger, som “streetview” – gadeplansvisning.

Hvis du skal bruge din telefon som kort og guide, kommer du til at bruge mere data end du kan låne på forskellige gratis wifi spots. Derfor kan det være godt at vide noget om Pocket Wifi. Læs mere om Pocket WiFi her

Google maps – er det bedre end papirkort?

Skulle du slet ikke ane hvad Google Maps er eller kende til funktionaliteterne – så klik lige her – og bliv positivt overrasket.

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (Ingen bedømmelser endnu)
Loading...

Kommenter med Facebook