…og nyd turen derud!

Den billige billedet er jævnfør min en billet til omtrent 4000,- kr. – retur. Får du den til mindre end dét, er det en rigtig god pris. Det er lykkes mig nogle gange, at rejse billigere grundet en kombination af held, vedholdenhed og ikke mindst masser af tålmodighed. Jeg kan desværre ikke give en opskrift på, hvordan man finder den rigtig billige billet – hver gang.

Da der ligesom på mange andre ruter er meget konkurrence fra forskellige selskaber rundt omkring, kan det blive forholdsvis billigt at rejse til Japan. I Danmark er det kun SAS, der flyver direkte. Pt. kan man kun rejse direkte mellem København og Narita International Airport. Heldigvis bor mange danskere tæt på Tyskland og dermed Hamburg Lufthavn, hvor der er et fint udbud af forskellige operatører.

Hvor køber man så en billig flybillet?

Før i tiden kunne der være noget i at søge på de forskellige søgemaskiner. Jeg må erkende at momondo.com er den bedste og den samler i øvrigt resultaterne fra alle andre søgemaskiner. Det eneste positive udsving jeg har oplevet har været Skyscanners søgemaskine, som, hvis du er heldig, kan give dig nogle andre rejsekombinationer og priser end Momondo.

Er du mere til rejsebureauer, så vil jeg klart anbefale Kilroy Travels (Danmark). De er et anerkendt rejseselskab og er underlagt dansk købelov. Og så er de klart den stærkeste spiller på markedet i forhold til billige flybilletter.

De fleste søgemaskiner har en fin afbestillingsforsikring, som jeg synes er værd at investere i, så snart man har at gøre med flybilletter til mere end 2000,- Jeg har endnu ikke turde bestille billetter igennem udenlandske søgemaskiner, selvom det burde være sikkert. Det har i øvrigt vist sig, at  havde jeg satset udenlandske søgemaskiner, ville jeg kun spare få hundrede kroner. Så vil jeg hellere sove godt om natten og købe igennem én af de etablerede søgemaskiner. Andre danske søgemaskiner – udover de nævnte – skulle også være ganske gode, men dem har jeg ikke kendskab til selv.

Kufferter

Du må have et styk håndbagage med, som skal overholde flyselskabets udstukkede mål for dette. Din håndbagage skal passe i opbevaringsrummet henover dit sæde. Derudover en kuffert/sportstaske på 23 kilo. Overvægt kan blive dyrt, så en bagagevægt er rigtig god at eje. Jeg har haft købt en i Tiger butikken, den fungerede fint til formålet. Nemlig bare at veje min kuffert.

Jeg har før fundet et billig flybillet med All Nippon Airways

Specielle karakterer i dit navn

Indeholder dit navn æ, ø, å eller andre specielle tegn, ex. é, ö, ä, skal du kigge i bunden af dit pas (i området under billedet, hvor der står en masse <<<<<< >>>>>>). Her er dit navn skrevet på den måde, som du skal benytte, når du køber din flybillet.

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Kommenter med Facebook