Inden din rejse er det en god idé at researche og planlægge

Japan er et kæmpestort land i forhold til Danmark, og du må gøre dig klart inden din rejse, at du ikke kommer til at se det hele, end ikke opleve alt det du drømmer om. Når man er i Japan bliver man så fascineret af kulturen, ordentligheden og omgang mellem mennesker, at det skaber nye behov. Hvis du bliver grebet af Japan når du er der, får du aldrig nok. Rejs hjem, velvidende at du skal derud igen.

Inden du rejser til Japan, kan du planlægge rigtigt mange ting hjemmefra. Hvilken lufthavn skal du lande i, skal du bruge et JR Railpass fra første dag, osv.? Hvad med japansk, skal man kunne sproget?

Japan er et kæmpe land og du når ikke at se det hele første gang du er der. Du vil i stedet fokusere på bestemt, måske et tema. Det kan være manga, mad, elektronik, ture med shinkansen, badestrandene på Okinawaøerne eller noget helt andet.

Planlægger du en tur til Tokyo kan du starte med at besøge vores Tokyo sektion her. Uanset hvor du rejser hen i Japan, skal du have en flybillet. Den kan du læse meget mere om på denne side Jeg har også oprettet en side omkring togrejser, både de lange af dem som er gode at gøre med en JR Pass, ligesom der er en ganske kort sektion om dagsbilletter til undergrundstoget i Tokyo.

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (3 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Kommenter med Facebook